Thursday 8 May 2014

Ghid de inchiriere auto in strainatate

Aveti nevoie de o masina pentru urmatoarea vacanta? De la permise de conducere internationale la asigurari de incredere,inchirierea unei masini intr-o tara straina poate fi putin mai complicata decat inchirierea acasa.Urmatoarele sfaturi va vor ghida pentru a evita capcanele ce le puteti intalni si la care nu v-ati gandit.


  • Rezervati din timp masina.Comparand site-uri specializate va vor ajuta sa economisiti bani.Cautati masini identice si comparati preturile diferitelor firme.Si bineinteles, puteti face o rezervare online, care este mult mai usoara si rapida.
  • Incercati sa puneti cat mai multe lucruri in ordine inainte de a parasi Statele Unite.Pot aparea probleme odata ajunsi in alta tara,precum si posibilitatea de a plati mai mult,intrucat rata de schimb valutar poate suferi schimbari.
  • Puteti fi taxati in plus pentru perioada sfarsitului de saptamana sau pentru kilometri in plus,aveti grija sa intrebati inainte sa semnati. Intrebati la ce ora trebuie sa aduceti masina inapoi.Puteti fi taxati pentru fiecare 24 ore si multe firme va vor taxa o zi intreaga daca nu aduceti masina in timpul stabilit.
  • Alegeti o masina mai mica decat ati alege in mod normal.Majoritatea masinilor europene au transmisii manuale;cele automate vor cota in plus.
  • Poate fi o grea incercare sa conduceti pe partea gresita a drumului,asigurati-va ca sunteti comfortabil cu aceasta regula!
  • Un permis de conducere American va fi cel mai probabil ok daca veti calatori intr-o tara vorbitoare de limba engleza.Totusi,unele tari vor necesita un permis de conducere international,care este doar o hartie ce contine toate informatiile dvs ,dar in 10 limbi diferite.Aceasta hartie este recunoscuta in peste 150 tari.Feriti-va de IDP false! Nu cumparati de pe site-uri necunoscute,doar doua agentii din Statele Unite sunt autorizate pentru emiterea lor.Aveti grija sa le aveti INAINTE parasirii Statelor Unite.
  • Asigurarea auto pe care o aveti s-ar putea sa nu va acopere si serviciile de inchirieri din afara tarii.Aveti grija ca polita dvs este potrivita si intruneste regulile minime ale tarii .
  • Printati hartile inainte de plecare.Hartile pot fi foarte scumpe deoarece majoritatea tarilor vor profita de turism,la fel cum fac Statele Unite.
  • Descarcati hartile tarilor ce urmeaza sa le vizitati pe GPS-ul dvs inainte de a pleca.Desi puteti inchiria o unitate GPS alaturi de masina de la compania de inchirieri,va va ajuta sa economisiti 15$ pe zi daca il veti folosi pe cel care il aveti deja.
Rent a car


Inchirierea unei masini va va oferi libertatea sa explorati locurile de vacanta mai in profunzime si va vor oferi libertatea de miscare acolo unde mijloacele de transport in comun nu ajung.Utilizati acesti pasi pentru a va asigura ca experienta traita va fi una pe masura asteptarilor.

1 comment:

  1. This blog is very well Thanks for your info.
    Martin Rent a Car Bucharest Otopeni is here for you whenever you need to rent a car for your trips to Bucharest and any other city in Romania. We welcome our customers with a modern fleet and the best customer service.
    http://www.martinrentacar.ro/rent-a-car-bucharest-otopeni-airport

    ReplyDelete